Wehrlein spreman za VN Bahreina

Vraća se u tim

Wehrlein spreman za VN Bahreina

Ekipa Saubera saopštila je da će njihov vozač Pascal Wehrlein biti spreman za VN Bahreina, koja je na programu ovog vikenda.

Nijemac je propustio prve dvije trke F1 šampionata zbog nedovoljne fizičke spreme, a za to vrijeme mijenjao ga je Antonio Giovinazzi.

"S ljekarskog stanovišta, dobio je dozvolu da vozi još prije predsezonskih testiranja. Sve ostalo je bilo pitanje njegove fizičke spremne i njegove želje da želi da da 100 odsto od sebe tokom trke. Kada smo stigli u Melbourne, nije bilo indikacija da bismo mogli da se nađemo u ovakvoj situaciji, pošto je Pascal, kao veoma ambiciozan vozač, htio da vozi. Ali, shvatio je da ima odgovornost prema timu i da ako nije 100 odsto spreman to mora i da kaže", rekla je šefica Saubera Monisha Kaltenborn.

Pascal Wehrlein je svoj debi u Formuli 1 imao prošle godine u Australiji, a sezonu je okončao na 19. mjestu sa samo jednim osvojenim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi