Adžem: Želimo u Gabeli prezentovati dobar fudbal

Trener Plavih poručuje

Adžem: Želimo u Gabeli prezentovati dobar fudbal

E. Škorić

Željezničar u nedjelju od 15 sati gostuje GOŠK-u u Gabeli, a tim povodom danas su se novinarima obratili trener Plavih Admir Adžem, te prvotimac Jovan Blagojević i član medicinskog tima Raif Zeb.a

Plavi u nedjelju idu u Hercegovinu s puno optimzma, posebno nakon što su u Zenici u prošlom kolu razbili Čelik, čime su se dodatno primakli vodećem Zrinjskom, koji je odigrao 0:0 s Borcem.

"Atmosfera je dobra, naročito poslije ove pobjede nad Čelikom i nadam se da ćemo nastaviti niz. Čeka nas teška utakmica, ali mislim da smo mi favoriti i nadam se naravno pobjedi", kazao je Blagojević u razgovoru za službenu stranicu Plavih, dok je Adžem dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nakon pobjede u Zenici sigurno da je atmosfera puno bolje. Tamo smo odigrali jednu dosta dobru utakmicu i pokazali smo da se naša forma diže. Ono što me raduje, roster smo proširili s igračima iz omladinskog pogona i sa dva nova igrača koja smo doveli i koji imaju pravo nastupa. Očekujemo da prezentujemo dobar fudbal u Gabeli, a naš cilj su tri boda. Respektujemo GOŠK, ekipa koja dobije Sarajevo i Široki zaslužuje respekt. Imaju dobrog trenera i znamo gdje nas mogu zaprijetiti, a i znamo da imamo dobre stvari koje moramo da iskoristimo", jasan je Adžem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi