Alispahić: Radujem se prvim utakmicama u dresu Sarajeva

Sarajevo okončalo dio priprema u Čitluku

Alispahić: Radujem se prvim utakmicama u dresu Sarajeva

Fudbaleri Sarajeva okončali su prvi dio priprema za nastavak sezone koji je obavljen u Čitluku, stalnoj bazi bordo tima koji je kao i uvijek tokom priprema u hercegovačkom gradiću boravio u hotelu Brotnjo.

Najnovije lice u svlačionici aktuelnog pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine, te jednog od glavnih pretendenata na šampionsku titulu, Mehmed Alispahić, zadovoljan je radom na pripremama.

"Naporno smo radili i zadovoljni smo sigurno urađenim. Atmosfera među nama bila je sjajna sve vrijeme i radujem se iskreno prvim utakmicama u dresu Sarajeva", kazao je Mehmed Alispahić za SportSport.ba.

Fudbleri Sarajeva sa pripremama će nastaviti u svom gradu, gdje će boraviti i trenirati do 3. februara kad slijedi odlazak u Anataliju, gdje je planirano i već ugovoreno odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti