Alispahić zadovoljan, Alihodžić žali za pobjedom

Reakcije nakon utakmice

Alispahić zadovoljan, Alihodžić žali za pobjedom

Čelik i Željezničar su večeras remizirali na Bilinom polju (1:1).  

Plavi su u vodstvo stigli preko Bekrića u 81. minuti, da bi pet minuta kasnije Popović sa bijele tačke pogodio za konačnih 1:1.

"Momcima koji igraju za Čelik treba odati priznanje. Ući u ovakvu seriju utakmica protiv timova kao što su Sarajevo, Široki, Sloboda, Željo... Nevezano za rezultat, niko nas nije naigrao. Za nešto više potrebno je malo više kvaliteta. Trebamo pronaći još jednog-dvojicu kvalitetnih igrača i bit ćemo konkurentni svima", rekao je trener Čelika Kemal Alispahić, te dodao:

"Došao sam da pomognem Čeliku i ne predajem se. Bod je osvojen protiv kluba koji je mnogo uložio i koji ima velike amicije, pa je ovo za nas i više nego dobro. Svjestan sam svih problema, hvatam se za ono što moji igrači imaju, a oni pružaju maksimum. Opet kažem, za nešto više potrebno je i malo kvaliteta".

U taboru Plavih sa Grbavice je nakon utakmice vladalo blago razočarenje zbog prosute pobjede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bili smo bliži pobjedi, to su svi vidjeli. U drugom poluvremenu smo promašili pet-šest velikih prilika prije postignutog gola i šteta je što nismo pobijedili. Žao mi je i zbog naših vjernih navijača koji su u velikom broju došli u Zenicu. Prvo poluvrijeme je proteklo u jako lošoj igri, ali u drugom smo bili bolji i podatak da je golman Čelika igrač utakmice dovvoljno govori", rekao je Haris Alihodžić, koji je danas sa klupe vodio Željezničar na Bilinom polju.


Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi