Dalibor Šilić:

"Apsolutno smo nezadovoljni žrijebom, mogli smo proći bolje"

Najatraktivniji par osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine je svakako duel Širokog Brijega i Željezničara.    

Dvije trenutno prvoplasirane ekipe BH Telecom Premijer lige nakon remija na Grbavici na startu nove sezone, odigrat će novi dvomeč, a prva utakmica igra se već sljedeće srijede u Širokom Brijegu.

U redovima premijerligaša s Pecare nisu bili pretjeran zadovoljni činjenicom da će se za plasman u četvrtfinale morati boriti sa Željom.

"Nismo sigurno zadovoljni žrijebom, apsolutno nismo, pogotovo zbog toga što u tri dana igramo dva derbija. Prvo sa Sarajevom u prvenstvu, a potom sa Željezničarom. Bilo je slabijih protivnika, tako da nismo zadovoljni, ali gledat ćemo dvije dobre utakmice između nas i Željezničara. Po mojoj procjeni šanse su na 50 - 50, ali detalji će odlučiti ko će proći dalje. Ja se nadam da ćemo to biti mi. Ipak, mogli smo proći i bolje u žrijebu, ali šta je tu je", rekao je Dalibor Šilić, fudbaler koji je u svojoj karijeri nosio dres oba kluba, a koji trenutno obnaša funkciju sportskog direktora Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.