Golman Borca za SportSport.ba

Avdukić: Igra je bila na nivou derbija

Asmir Avdukić, golman Borca, smatra da je igra u večerašnjem susretu između banjolučkog tima i Sarajeva bila na nivou derbija.

Avdukić vjeruje da je utakmica bila odlična iako nije bilo pogodaka na Gradskom stadionu.

"Mislim da je utakmica bila odlična i da je igra bila na nivou derbija. Šteta što nismo uspjeli zabiti gol. Probat ćemo dobiti u gostima Slaviju i skupiti što više bodova u narednim utakmicama, te se nadati kiksu klubova koji su ispred nas kako bismo izborili mjesto koje vodi u Evropu", rekao je Avdukić za SportSport.ba, dodavši:

"Imali smo dosta šansi, nismo davali golove. Taj neki faktor sreće nas je napustio. Protiv Zrinjskog, Sarajeva, Veleža, Mladosti... nismo uspjeli da damo golove iako smo napravili dosta šansi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Komentar za Brazil?

"Imamo strašnu ekipu, strašne igrače i ako bude malo sreće, ako dobro otvorimo SP, mislim da možemo puno napraviti", dodao je naš reprezentativni golman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.