Bajić napustio Čukarički, odlazi u inozemstvo?

Bivši član bijeljinskog Radnika

Bajić napustio Čukarički, odlazi u inozemstvo?

S. Mlaćo

Nekadašnji kadetski i juniorski reprezentativac naše zemlje Branko Bajić napustio je redove srbijanskog FK Čukarički.

Bajić je u ovaj klub stigao iz bijeljinskog Radnika.

U Radniku je debitovao prije dvije godine sa samo 16 godina kod Slavka Petrovića, kada su se Bijeljinci borili za opstanak. Odmah nakon toga u transferu vrijednom 30.000 Eura prešao je u Čuakarički, ali zbog teške situacije u klubu odlučio je napustiti isti.

Bajić već ima ponuda iz inozemstva, tačnije dva kluba s kojim su već uspostavljeni pregovori, a njegova sudbina će biti poznata u roku od par dana. 

"Čukarički je ušao u lošu seriju, klub je u donjem dijelu tabele i ja sam odlučio da napustim klub", kazao je Bajić za SportSport.ba.

Ovog nogometaša krasi sjajna lijeva noga, te je u svojoj kategoriji godinama bio proglašavan jednim od najboljih mladih igrača u našoj zemlji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi