Bajramović, Pandža i Pjanić od prve minute
I Zlatan Muslimović bi mogao krenuti od početka

Ćiro sastavlja ekipu za Zenicu

Bajramović, Pandža i Pjanić od prve minute

Selektoru Miroslavu Blaževiću za susret sa Portugalom u Zenici neće se moći odazvati Admir Vladavić i Ermin Zec, koji su i prvi susret propustili zbog povreda.

Ćiro, osim ove dvojice, te također povrijeđenog Semira Štilića, ne može računati ni na kartonirane Elvira Rahimića, Samira Muratovića i Emira Spahića, a selektor naših fudbalera već u glavi ima ko će istrčati na teren.

Tako je Blažević najavio da će na mjesto stopera, umjesto kartoniranog kapitena Emira Spahića, uskočiti Boris Pandža, a u veznom redu će od prve minute početi Zlatan Bajramović i Miralem Pjanić.

Selektor je također najavio mogućnost i da susret počne Zlatan Muslimović, ali Ćiro nije siguran da li početi sa tri napadača, što je svakako malo vjerovatna opcija, ili će Muslimović eventualno uskočiti umjesto Vedada Ibiševića. Ipak, Blažević je poznat po tome da tačan sastav ne saopštava do dana utakmice, pa je vjerovatno da će biti još promjena do srijede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.