Bajrić: Po trijumf u Orašje, druge opcije nemamo

Igman u nezavidnoj situaciji

Bajrić: Po trijumf u Orašje, druge opcije nemamo

Igman iz Konjica porazom u minulom kolu od Rudara iz Kaknja ponovo se doveo u nezavidnu situaciju. Još uvijek ništa nije izgubljeno, pred Konjičanima je još osam kola i u ovom klubu svi vjeruju da opstanak neće doći pod znak pitanja. 

Prva prepreka je gostovanje u Orašju.

„Moramo igrati otvoreno i tražiti trijumf u Orašju, iako sigurno neće biti lako. Protivnik je klub koji igra dosta dobro ove sezone i koji teško gubi na svom stadionu. Mi nemamo druge opcije nego tražiti bodove obzirom da smo se doveli u nezavidan položaj sa ova dva posljednja poraza,“ smatra Amel Bajrić, napadač Igmana.

Bez obzira na nezavidno mjesto na prvoligaškoj tabeli, Bajrić kao i svi u klubu iz Konjica vjeruje da će Igman i naredne sezone biti prvoligaš.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

„Moramo u ovih preostalih osam kola zbiti redove i prikupiti što više bodova kako bismo uspjeli. Mislim da su šanse realne obzirom na povoljan raspored,“ dodao je Bajrić.

Čukle i Bećirović u Orašju neće nastupiti zbog viška žutih kartona, dok je Sultanić i dalje povrijeđen.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.