Barbarez: Mali, ali značajan korak

Legendarni kapiten reprezentacije BiH

Barbarez: Mali, ali značajan korak

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez današnjoj je Skupštini N/FSBiH prisustvovao u svojstvu ambasadora bh. fudbala.

I kada je konačno statut usvojen od strane delegata Skupštine Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, svima je laknulo, pa i Barbarezu, koji, međutim, upozorava da je ostalo još mnogo posla.

"Napravili smo jedan mali, ali značajan korak prema naprijed danas. Sada je na Komitetu za normalizaciju da sredi stvari oko izbora novog predsjednika. Svi smo čvrsto uvjereni da će na mjesta u novom savezu doći pravi sportski ljudi", kazao je, između ostalog, Barbarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.