Barbarez: Reprezentaciji želim puno uspjeha i plasman na EP

Obratio se putem društvenih mreža

Barbarez: Reprezentaciji želim puno uspjeha i plasman na EP

Bivši kapiten bh. nogometne reprezentacije, Sergej Barbarez, putem društvenih mreža obratio se svojim fanovima. 

Popularni Barba, koji je imao najveću podršku naše javnosti, u svojoj objavi zahvalio se na podršci, te reprezentaciji poželio mnogo uspjeha. 

"Hvala svima na ukazanoj podršci, a reprezentaciji želim puno uspjeha i plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj", napisao je Barbarez. 

Barbarez je mnogo puta isticao da je preuzimanje reprezentacije jedan od njegovih životnih snova, te da, uprkos malom iskustvu, vjeruje u svoje sposobnosti i u to da bi našu reprezentaciju mogao odvesti na EP. Ipak, morat će sačekati još neko vrijeme... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.