Bašić: Od prve minute ćemo napasti Mladost

Metalleghe želi do četvrtfinala

Bašić: Od prve minute ćemo napasti Mladost

A. Beganović

U prvom susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine u Jajcu će snage odmjeriti Metalleghe i Mladost iz Velike Obarske.

Jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela Kupa Bosne i Hercegovine je federalni ligaš iz Jajca, Metalleghe, čiji trener Nermin Bašić najavljuje otvorenu igru protiv premijerligaša iz Velike Obarske.

"Mladost je favorit jer igra u Premijer ligi, no nismo bez šansi. Dobro smo prostudirali igru našeg protivnika i znamo odakle nam prijeti najveća opasnost. Mladost je iskusna ekipa, koja sjajno igra u fazi odbrane i može biti jako opasna iz kontranapada. Spremni smo na sve i očekujemo pozitivan rezultat", za SportSport.ba kaže Bašić.

"U današnji susret ulazimo oslabljeni, no imamo veliku želju i siguran sam da će moji momci dati sve od sebe, te da ćemo pored revanš imati pozitivan rezultat. Od početka sezone igramo napadački, tako će biti i danas. Napast ćemo i tražit ćemo gol od prve minute", dodao je Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.