Selektor Bosne i Hercegovine

Baždarević: Moramo biti ozbiljni

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas počinje s pripremama za kvalifikacioni duel s Izraelom, a selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević vjeruje da njegovi izabranici mogu slaviti u jednoj od najvažnijih utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Francuskoj.

"Svi dolaze osim Šehića, koji ima obaveza u klubu. Sutra je ovdje. Moramo biti ozbiljni, no na našu žalost imali smo već dva otkaza", istakao je Baždarević aludirajući na povrede Ervina Zukanovića i Gojka Cimirota.

"Nadam se da će igrači biti spremni i zdravi. Učiniti ćemo sve, kao i na prvom okupljanju, da stvorimo dobru atmosferu i sve uslove za dobar rad, te da ostvarimo ono što svi želimo 12. juna u Zenici", zaključio je Baždarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.