Beća: Bod iz Kaknja bio bi značajan iskorak

Trener Čapljine

Beća: Bod iz Kaknja bio bi značajan iskorak

M. Maksimović

Dvije uzastopne pobjede i posrtanja Goražda i Jedinstva, donijeli su potrebni optimizam u redove Čapljine. 

Prvoligaš sa Bjelava, u 21. kolu priredio je iznenađenje minimalnom pobjedom protiv Bratstva u Gračanici, a zatim je kao domaćin nadigrao Radnički s 3:0.

Pobjedama Čapljine, Budućnosti i Veleža u prošlom kolu, situacija se zakomplikovala, pa se trenutno za opstanak bori pola lige, tačnije osam klubova. Pred Čapljincima je danas gostovanje kod Rudara u Kaknju.

“Situacija je za povoljnija nego prije petnaestak dana, ali ništa nije gotovo i borba se nastavlja. Protiv Rudara ćemo pokušati postići povoljan rezultat, a ako uspijemo ostati neporaženi bit će to za značajan iskorak“, kazao je trener Damir Beća. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi