Begzudin Bektaš ostao na čelu FK Vitez

Visoke ambicije Vitežana

Begzudin Bektaš ostao na čelu FK Vitez

S. Mlaćo

Fudbaleri Viteza u subotu će startati sa pripremama za drugi dio sezone u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad.

Prozivci će se odazvati svi igrači iz jesenjeg dijela sezone, kadeti ovog kluba, te nekoliko novih igrača koji bi mogli obući dres Vitežana. 

Izabranici Šabana Haskića odmah će odraditi i prvi trening, a prije par dana ovaj klub je održao i sjednicu Upravnog odbora na kojoj su donesena odluka o imenovanju predsjednika, potpredsjednika, sportskog direktora, sekretara i tim menadžera kluba. 

Predsjednik ovog kluba i u narednom periodu će biti uspješni sportski radnik Begzudin Bektaš, dojučerašnji član IO-a N/FS BiH, a potpredsjednik kluba Advan Akeljić. Sportski direktor kluba je Nesad Hurem, a sekretar Nihad Mujičić. 

"Na sjednici su pred nastupajuću sezonu postavljeni visoki ciljevi u takmičenju Druge lige Zapad, a isto tako donesena je odluka o kompletnoj reorganizaciji omladinskog pogona", istakli su iz FK Vitez za SportSport.ba.

FK Vitez je prvi dio sezone okončao na drugom mjestu sa dva boda zaostatka za jesenjim šampionom bugojanskom Iskrom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi