Bekrić: Nastavićemo seriju

Veznjak Željezničara očekuje veliku podršku s tribina

Bekrić: Nastavićemo seriju

A. Beganović

Iako je njegov nastup jučer bio pod znakom pitanja, golman Željezničara Ibrahim Šehić trebao bi biti spreman za večerašnji susret, a veznjak plavih i igrač od čijeg raspoloženja umnogome zavisi igra momčadi s Grbavice, Samir Bekrić, ističe da bi minimalna pobjeda bez primljenog pogotka najvjerovatnije bila dovoljna Željezničaru pred revanš susret.

"Večeras igramo jedan od najbitnijih susreta u sezoni i mislim da smo spremni odgovoriti na izazov. Atmosfera u momčadi je doista izvanredna i uvjeren sam da možemo nastaviti sa sjajnim igrama i rezultatima", rekao je Bekrić za SportSport.ba i dodao:

"Pokazali smo u Mostaru u prvenstvenom susretu našu snagu i smatram da trenutno igramo najljepši fudbal u državi. Biće teško večeras, ali uz podršku naših navijača možemo slaviti, a mene lično bi zadovoljila i minimalna pobjeda od 1:0, jer u kup susretima je to rezultat koji je teško dostižan. Ponavljam, možemo do trijumfa i nadam se da ćemo i večeras obradovati naše vjerne navijače".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti