Zrinjski želi u finale Kupa

Belošević: Nadamo se finalu, idemo i ovaj put na pobjedu

Zrinjski i Sarajevo u Mostaru u srijedu igraju uzvrat polufinala Kupa BiH. Nakon nule na Koševu, i dalje je sve otvoreno.

Zrinjski je ostao neporažen na Koševu, ali pred svojim navijačima mora pobijediti ako želi proći u finale. Osim, u slučaju da bude 0:0, a onda bi penali odlučivali. 

"Sigurno da mi je drago što ponovo igram protiv bivšeg kluba, ali bit će kao i svaka druga utakmica. Ići ćemo i u ovoj utakmicu, kao i u svakoj, na pobjedu", rekao je nogometaš Zrinjskog Zoran Belošević, dodašvi:

"Nadamo se svakako finalu. Koliko god je to dobar rezultat, on može biti i nepovoljan. Moramo zabiti gol da bi prošli dalje".

"Pratili smo dešavanja u Sarajevu, ali se ne opterećujemo previše. To su njihovi problemi i oni trebaju da se pozabave s njima", istakao je Belošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.