Bh. reprezentacija beskućnika u četvrtfinalu

SP nogometaša - beskućnika 2016 u Škotskoj

Bh. reprezentacija beskućnika u četvrtfinalu

E. Škorić

Bh. reprezentacija nogometaša beskućnika plasirala se u četvrtfinale takmičenja na 14. po redu SP-u nogometaša beskućnika u Glasgowu, i to jučerašnjim pobjedama protiv Italije 9:0 i Namibije od 8:4.

Naš tim igra danas u četvrt finalu u 13,30 sati protv Reprezentacije Čilea. Dan ranije ostvarene su tri pobjede iz tri meča, protiv Rusije na penale 6:5 (5:5), protiv Poljske 5:3 i Litvanije 14:5.

"Težak dan, ali imamo razloga za slavlje. Ušli smo u četvrtfinale i ispunili smo naš cilj. Svaki dalji uspjeh je samo razlog više da budemo sretni i zadovoljni. Atmosfera u timu je odlična, i nadamo se pobjedama i u nastavku takmičenja. Zahvaljujemo se svima koji su pomogli Emmausu i našem timu na ovom putu”, kazao je Elmedin Škrebo, selektor našeg tima i vođa projekta MFS – EMMAUS-a u čijoj organizaciji se naša reprezentacija takmiči na SP u Škotoskoj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi