Bodiroga novi golman Podrinja
fksinfo.com

Napustio ugljevički Rudar

Bodiroga novi golman Podrinja

Iskusni čuvar mreže Boriša Bodiroga (27) u narednoj sezoni će braniti za Podrinje iz Janje. 

Naime, sada već bivši član Rudara iz Ugljevika odlučio je nakon jedne sezone ponovo promijeniti sredinu i u narednom periodu će biti član povratnika u Prvu ligu Republike Srpske. 

"Prihvatio sam poziv čelnika Podrinja, presudilo je to što su bili jako korektni i uporni. Nastojat ću da svojim partijama opravdam ukazano povjerenje i naravno da doprinesem ostvarenju zacrtanih ciljeva", izjavio je Bodiroga.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Vrijedi istaći da je 27-godišnji Bodiroga kao član Rudar Prijedora i Radnika imao priliku braniti na 75 utakmica u Premijer ligi BiH.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi