Bosna, Posavina 108, Mladost i Ingram do pobjeda

Druga liga Sjever, 1. kolo

Bosna, Posavina 108, Mladost i Ingram do pobjeda

A. Beganović

U okviru 1. kola Druge lige Sjever odigrana su četiri susreta, a do pobjeda su stigli Bosna, Posavina 108, Mladost i Ingram.

Do prva tri boda na otvaranju sezone stigli su fudbaleri Ingrama, koji su pogotkom Mirnesa Šečića s minimalnih 1:0 savladali Radnik.

Mladost je s visokih 5:0 savladala Rudar. Dvostruki strijelac bio je Armin Duraković, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Anel Mujkić, Sulejman Klokić i Alen Šako.

Bosna je slavila na gostovanju kod Sloge sa 3:1. Dva pogotka za Bosnu postigao je Hamdija Džaferović, a jedan Adel Jukan, dok je počasni pogodak za Slogu postigao Selmir Mešić.

Do pobjede od 21 stigli su fudbaleri Posavine 108 na gostovanju kod Dizdaruše. Sead Havić i Sead Buljubašić pogađali su za goste, dok je za domaće strijelac bio Alen Gušo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.