Bosna Sema nezaustavljiva, Radniku derbi u Tešnju

Druga liga FBiH - Centar

Bosna Sema nezaustavljiva, Radniku derbi u Tešnju

E. Škorić

U srijedu su igrani susreti 23. kola Druge lige FBiH - grupa Centar.

Bosna Sema je stigla do nove, 15. pobjede i sada ima šest bodova više u odnosu na drugoplasirani Radnik iz Hadžića, koji ima utakmicu manje.

Bosna je gostovala Mladosti, te je slavila s 4:0. Nihad Mujić je postigao hat-trick za goste iz Sarajeva, a jedan gol postigao je i Nemanja Adžić, koji je u drugom dijelu ušao u igru.

U derbiju kol je TOŠK u Tešnju ugostio Radnik iz Hadžića, a gosti su na kraju  trijumfovali sa 2:1.

Senad Ćorović i rezervista Meldin Podrug donijeli su pobjedu gostima. Jedini gol za TOŠK postigao je Muamer Kadušić u 93. minuti.

Po pet golova viđeno je u Hrasnici i u Zavidovićima. Famos je sa 4:1 pobijedio Žepče, dok je Krivaja s 3:2 bila bolja od Natrona.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Duel Rudar Zenice i Pobjede završen je rezultatom 2:2, dok je Ilijaš u Usori slavio s 2:0. Nije igran duel Borca i Rudar Breze u Jelahu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti