Čelik protiv Zvijezde u najjačem sastavu

Zeničani bez pobjede i postignutog gola

Čelik protiv Zvijezde u najjačem sastavu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon dva odigrana kola na svome kontu imaju jedan osvojeni bod, uz nijedan postignuti i jedan primljeni pogodak. 

Utakmice protiv Viteza u Zenici, te Slobode na Tušnju pokazale su da crno-crveni nisu još dovoljno uigrani, a pojedini igrači nisu spremni za najteže napore.

Zeničani najveći problem imaju u veznom redu, a odsječena je i oštrica napada gdje igra usamljeni Vernes Selimović, koji nikada u karijeri nije igrao na poziciji centralnog napadača.

Priliku za prvo slavlje u ovoj sezoni, Zeničani će imati narednog vikenda protiv Zvijezde iz Gradačca na Bilinom polju. Trener Hukić je najavio promjene u posljednjoj, te veznoj liniji, gdje bi priliku trebali dobiti Jovo Kojić pojačanje iz Radnika, te u veznom redu umjesto indisponiranog Ante Vukušića, mladi 19-godišnjak Vladmir Grahovac.

Svi igrači osim duže povrijeđenog Adija Adilovića su na raspolaganju stručnom štabu, te se od crno-crveni u subotu očekuje da od prve minute jurišaju ka golu Zvijezde, kako bi postigli prvi pogodak ove sezone u Premijer ligi, ali i zabilježili prva pobjedu u sezoni.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.