Cimirot: Poziv selektora kao potvrda dobrih partija

Mladi veznjak Sarajeva opet na spisku selektora Sušića

Cimirot: Poziv selektora kao potvrda dobrih partija

Gojko Cimirot, veznjak Fudbalskog kluba Sarajevo opet se našao na spisku selektora Safeta Sušića. 

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 16. novembra u Izraelu igrat će susret četvrtog kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku. Na adresu FK Sarajevo stigao je poziv za mladog veznjaka. 

"Poziv selektora je dodatna motivacija za mene i potvrda da sam pružao dobre partije za Sarajevo u proteklom periodu. Presretan sam zbog toga. Osjećam veliku čast što sam dio naše reprezentacije. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat na narednoj utakmici. Smatram da je vrijeme za pobjedu, ali sam također svjestan da je Izrael zahtjevan protivnik," rekao je Cimirot za www.fcsarajevo.ba

Cimirot se dotakao i narednog susreta bordo tima u kojem Sarajevo u velikom gradskom derbiju gostuje na Grbavici kod Željezničara. 

"Utakmica između Sarajeva i Željezničara je najzanimljivija utakmica u našoj ligi. Radujem se utakmici. Smatram da su obje ekipe u dobroj formi i biće neizvjesno. Očekuje nas težak teren na Grbavici i biti će nam potrebna podrška navijača, kako bi ostvarili željeni rezultat," riječi su Cimirota.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.