Čolaković:Vi ste kao Dodik, rušite državu

Svi strahuju za svoje pozicije

Čolaković:Vi ste kao Dodik, rušite državu

Nakon što je Sulejman Čolaković za naš portal kazao jasno i sasvim dovoljno glasno "Da u N/FSBiH neće ostati ni redar", uslijedila je brza reakcija.

Prvo se oglasio nekadašnji sudija Salem Prolić, danas sekretar za sudije i sudijska pitanja u N/FSBiH, kojeg je očigledno dotakla Čolakovićeva izjava.

"Kada sam pročitao ovo što je izjavio za vaš portal, nazvao sam ga (Sulejmana Čolakovića op.a.), spreman na sve, pa i na to da mu odmah odem u Zenicu. Međutim, on mi se kune da nije rekao da će u N/FSBiH biti smijenjena i admistracija. Ipak, ovo nije prvi put da taj čovjek nešto lupi, pa da se poslije izvlači", kazao je Prolić za SportSport.ba, strahujući valjda za svoju poziciju u N/FSBiH.

Potom smo ponovo kontaktirali Čolakovića, koji je pokušao demantovati sam sebe.

"Ama pogrešno ste to prenijeli. Nisam ja to tako rekao. Vi ste kao Dodik, rušite zemlju, ne samo savez!", buknuo je Čolaković, pa se posuo pepelom:

"Nisam ja to tako mislio, mislio sam na rukovodeća tijela N/FSBiH, dakle Predsjedništvo, Izvršni odbor i ostala tijela koja se biraju neće ostati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.