Crnov lakše povrijeđen, uskoro na treningu

Lijepe vijesti za Plave

Crnov lakše povrijeđen, uskoro na treningu

S. Mlaćo

Nakon neugodne povrede, navijači Željezničara te stručni štab bili su veoma zabrinuti sa stanje Ivana Crnova, koji je tek prije par dana pojačao Plave. 

Crnov je povrijedio koljeno, te propustio jučerašnji trening, ali je nalaz magnetne rezonance pokazao da se radi o lakšoj povredi, te da nema napuknuća ligamenata niti meniskusa, na šta se u prvi mah i sumnjalo. 

Ovaj nogometaš je jutros uradio magnentu rezonancu u Mostaru, a ubrzo će se priključiti treninzima svog tima. 

Crnov je sa Željezničarom je potpisao jednoipogodišnji ugovor, a u našoj zemlji već je nosio  dres Širokog Brijega i Zrinjskog. Kako je već poznato, Plavi sa Grbavice nalaze se na pripremama u Međugorju, a 28. januara će odmjeriti snage sa federalnim prvoligašem Čapljinom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi