Damama u srijedu besplatan ulaz na Koševo

U FK Sarajevo odlučili

Damama u srijedu besplatan ulaz na Koševo

E. Škorić

Povodom Dana žena, 8. marta, FK Sarajevo je omogućio svim damama besplatan ulaz na Koševo u srijedu.

Sarajevo u srijedu dočekuje Borac na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović - Hase” u prvom četvrtfinalnom susretu Kupa BiH.

Obzirom na praznik, 8. mart, FK Sarajevo je omogućio svim bordo damama besplatan ulaz na utakmicu. Iz bordo tima napominju da ova pogodnost važi isključivo za utakmicu Sarajeva i Borca u Kupu.

Inače, cijene ulaznica za meč Sarajeva i Borca u srijedu iznose: 3 KM - Tribina “Sjever - Vedran Puljić”,  6 KM -Tribina “Istok”, 10 KM - Tribina “Zapad Galerija”.

Vlasnici ovosezonskih ulaznica mogu iste da koriste i na utakmicama Kupa BiH, a djea do 14 godina sa svojom aktivnom članskom karticom FK Sarajevo mogu besplatno ući na Koševo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.