Golman reprezentacije BiH

Dujković: Ovdje se osjećam kao kod kuće

Ratko Dujković, golman Zrinjskog, jedan je od novih reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

Dujković se našao na spisku selektora Safeta Sušića za prijateljski susret s Lihtenštajnom u četvrtak, te onaj kvalifikacijski s Kiprom pet dana kasnije. Golman Zrinjskog impresioniran je onim što je do sada vidio u novoizgrađenom Trening centru Nogometnog saveza.

“Prvi put sam tu i svakako sam uzbuđen. Što se tiče trening centra, ovo je fenomenalno. Svi su me ovdje dobro primili i moram reći da se osjećam kao kod kuće”, istakao je Dujković, osvrnuvši se na naredne utakmice:

“Poslije jednog velikog takmičenja, mislim da moramo očekivati da se plasiramo na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Prijateljska utakmica služi nam za uigravanje pred Kipar, ali ćemo naravno htjeti pobijediti”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti