Edin Jakupović sudi uzvratni susret finala Kupa BiH

Meč se igra u subotu od 17 sati

Edin Jakupović sudi uzvratni susret finala Kupa BiH

Arbitar Edin Jakupović iz Bihaća dijelit će pravdu na uzvratnoj utakmici finala Kupa BiH između Sarajeva i Čelika na stadionu „Asim Ferhatović – Hase“ u Sarajevu.

Jakupoviću će asistirati Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Hrvoje Turudić iz Čitluka. Jakupovićevi dodatni pomoćnici će biti Antoni Bandić iz Gruda i Elvis Mujić iz Banovića, dok će uloga četvrtog arbitra pripasti Željku Mariću iz Doboja.

Delegat susreta će biti Đorđe Starčević iz Gradiške, a kontrolor suđenja Željko Perić iz Mostara. Utakmica se igra u subotu od 17 sati uz direktan prijenos na BHT 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.