Đelmić: Sretni smo zbog pobjede, suđenje je bilo katastrofa

Fudbaler Željezničara za SportSport.ba

Đelmić: Sretni smo zbog pobjede, suđenje je bilo katastrofa

Željezničar se u utakmici 23. kola Premijer lige BiH iskupio navijačima sa prošlosedmični remi sa Slobodom, a izabranici Milomira Odovića jučer su slavili na gostovanju u Gradačcu (1:2). 

Strijelac prvog pogotka za tim sa Grbavice bio je vezni fudbaler Ognjen Đelmić, koji je u razgovoru za SportSport.ba izrazio nezadovoljstvo zbog suđenja. 

"Nije moje da to komentarišem, ali opet moram reći da je bilo katastrofalno. Nije nam dosuđen penal i primili smo čak pogodak iz nedozvoljene pozicije, što je nas je dodatno poremetilo. Uspjeli smo se brzo vratiti u igru i nakon pobjede imamo razloga da budemo sretni i zadovoljni", kazao je Đelmić, te dodao: 

"Pobjeda nad Zvijezdom je veoma važna i značajna poslije kiksa sa Slobodom. Teren je bio u katastrofalnom stanju, ali utakmica je iza nas, pobijedili smo i sada treba razmišljati o narednoj", riječi su Đelmića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar se poslije trijumfa nad Zvijezdom nalazi na trećoj poziciji, sa jednakim brojem bodova koliko trenutno imaju Široki Brijeg i Zrinjski. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.