Fehratović: Odigrali smo jednu dinamičnu utakmicu

Fudbaler Vlasenice nakon poraza od Drine

Fehratović: Odigrali smo jednu dinamičnu utakmicu

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice nisu uspjeli ni da u četvrtom kolu play-out faze zabilježe pobjedu. Ovoga puta na svom terenu poraženi su od ekipe Drine HE iz Višegrada rezultatom 2:3 (1:2).

Vlasenica je pružila dobar otpor. Redala je šanse ali nisu usjeli stići do izjednačenja. O prvim utiscima nakon meča pričao je i fudbaler domaćeg tima, Edhem Ferhatović.

"Igrali smo jednu dinamičnu utakmicu. Čak pet pogodaka viđeno je na današnjem meču. Mi ćemo se truditi da i dalje pružamo dobre partije iako smo već ispali u niži rang. Na kraju kao pobjednik je ipak izašla ekipa Drine HE i mi im čestitamo na zasluženoj pobjedi. Možda nas je penal iz kojeg su postigli treći pogodak malo poremetio da ne stignemo do remija ali šta je tu je", rekao je za SportSport.ba strijelac drugog pogotka za Vlasenicu, Edhem Fehratovič.

Naredni meč Vlasenica igra u Trebinju protiv  Leotara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti