Fenomenalni Gušo nedostižan u Drugoj ligi Sjever

Druga liga Sjever

Fenomenalni Gušo nedostižan u Drugoj ligi Sjever

M. Šljivak

Fenomenalni napadač ekipe Dizdaruše Alen Gušo s nova dva gola u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Sjever uvjerljivo je najbolji strijelac ovog takmičenja.

Gušo je u pobjedi njegovog tima nad Radnikom mrežu tresao u 29. i 76. minuti, te je sa ova dva pogotka došao do brojke od 17 golova nakon 14 odigranih kola.

Uvjerljivo je Gušo ispred svih u Drugoj ligi Sjever. Sa 10 pogodaka je na drugoj poziciji fudbaler Mramora Almis Kasumović, dok su po devet postigli Hamdija Džaferović i Semir Milkić (Bosna Mionica), te Nedžad Majdančić, fudbaler Sloge iz Siminog Hana.

Druga liga Sjever, lista strijelaca:

17 - Alen Gušo (Dizadruša)
10 - Almis Kasumović (Mramor)
9 - Hamdija Džaferović, Semir Milkić (Bosna Mionica), Nedžad Majdančić (Sloga Simin Han)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.