FK Sloboda: Nema službenih informacija vezanih za licencu

Službene odluke još uvijek nema

FK Sloboda: Nema službenih informacija vezanih za licencu

A. Beganović

Na jučerašnjoj sjednici Prvostepene komisije za licenciranje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine između ostalog razmatran je i status FK Sloboda Tuzla.

Danas su se pojavile neslužbene informacije da tuzlanska ekipa nije dobila licencu za Premijer ligu Bosne i Hercegovine, te da se sutra neće naći u bubnju za žrijebanje takmičarskih parova.

Međutim, još uvijek se samo radi o neslužbenim informacijama što su za SportSport.ba potvrdili i iz Tuzle.

"Juče sam prisustvovao sjednici Prvostepene komisije i do ovog trenutka nismo dobili nikakvu informaciju iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine", za SportSport.ba je istakao član pravnog tima FK Sloboda Dino Kikanović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi