Fudbaler Radnika uspješno operisan u Novom Sadu

Slijedi višemjesečna pauza

Fudbaler Radnika uspješno operisan u Novom Sadu

Talentovani Radnikov fudbaler Jovan Motika jučer je uspješno podvrgnut operativnom zahvatu. 

Ovom 18-godišnjem vezisti operaciju prednjih ukrštenih ligamenata koljena u Novom Sadu je izveo čuveni prof. dr. Miroslav Milankov, koji slovi za jednog od najboljih evropskih stručnjaka za povrede ovog tipa. 

Nakon operacije za Motiku slijedi višemjesečni period rehabilitacije i povratak u odgovarajuću formu, a putem zvanične stranice Radnik mu je poželio uspješan oporavak i što brži povratak na travnati tepih.

Prije nego što je zadobio tešku povredu, Motika je u posljednje vrijeme kod trenera Mladena Žižovića počeo sve češće da dobija šansu u prvom timu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi