Gavran: Igrači su ostavili srce na terenu

Rudar ostvario prvu pobjedu u sezoni

Gavran: Igrači su ostavili srce na terenu

Prvi trijumf u novoj sezoni ostvario je Rudar jučer u Prijedoru. Rudari su pomalo iznenađujuće rezultatom 2:1 bolji bili od Veleža. 

Borbenost i trka krasili su tim koji od nedavno vodi Boris Gavran, a to im se itekako isplatilo u rezultatskom smislu.

„Igrači zaslužuju sve čestitke jer su pokazali kako se treba boriti za boje kluba. Pokazali su da se sve može kada postoji želja i htijenje. Ostavili su srce na terenu, a to im je donijelo pozitivan rezultat. Borbenošću smo neutralizirali svaku Veležovu prednost,“ kazao je nakon meča trener Rudara Boris Gavran.

Rudar nakon ove pobjede više nije fenjeraš na tabeli Premijer lige, obzirom da jedan bod manje ima Leotar koji je sinoć poražen na Grbavici od Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.