Glišić: Opravdali smo ulogu favorita

Strijelac tri gola za Radnik protiv Vlasenice

Glišić: Opravdali smo ulogu favorita

D. Vejo

Fudbaler Radnika iz Bijeljine krupnim koracima grabe ka finalu Kupa Republike Srpske, koje se igra na proljeće naredne godine.

Da je tako, govori i uvjerljiva pobjeda protiv Vlasenice u četvrtfinalu od čak 7:0. Među onima koji su se istakli u ovoj utakmici, svakako je napadač Aleksandar Glišić, fudbaler koji je upisao hat-trick na ovom susretu. Ambicije u ovom takmičenju, Bijeljinci ne kriju.

"Sigurno da smo opravdali ulogu favorita. Zasluženo smo slavili, i to velikom razlikom te plasirali se u polufinale Kupa Republike Srpske. Naravno, kao i svakom igraču, mnogo mi znače ova tri pogotka na daljem samopouzdanju", ističe za SportSport.ba napadač Radnika, Aleksandar Glišić.

Nakon jučerašnjeg meča, Radnik ide na pauzu koja će trajati do polovine januara mjeseca.

Vrijedno pomena jeste i to da su se u polufinale Kupa RS plasirali Slaven iz Dobrljina (Novi Grad), zatim Sloboda iz Mrkonjić Grada, Leotar iz Trebinja i već pomenuti Radnik iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi