Gorica posljednji učesnik turnira u Gabeli

Poznat spisak učesnika

Gorica posljednji učesnik turnira u Gabeli

M. Maksimović

HNK Gorica, član drugog hrvatskog ranga četvrti je učesnik nogometnog turnira memorijal Andrija Anković u Gabeli, potvrđeno je iz GOŠK-a. Riječ je o trenutno trećeplasiranom timu Druge hrvatske lige

Nastup na 27. memorijalu ranije su, uz domaći GOŠK, potvrdili aktualni prvak BiH Zrinjski i šesterostruki pobjednik turnira, splitski Hajduk. Za četvrto mjesto u igri je bilo više klubova, kao što su  Budućnost iz Podgorice, Proleter iz Novog Sada, te nekoliko bh. premijerligaša.

Ipak, odluka je na kraju pala na tim koji svojim igračkim potencijalom može donijeti turniru dodatnu vrijednost, poručili su iz GOŠK-a. Naredni memorijal Andrija Anković igrat će se 11. i 12. februara naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi