GOŠK dobio veliko pojačanje u zadnjoj liniji

Radeljić sutra potpisuje za tim iz Gabele

GOŠK dobio veliko pojačanje u zadnjoj liniji

S. Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a novu sezonu Premijer lige BiH otvorili su porazom od Željezničara 3:1, ali u Gabeli sigurno nisu ni mogli očekivati nešto više.

Već u nedjelju ih očekuje duel sa Borcem, gdje će tražiti svoje prve bodove, a danas je ovaj tim dobio novo pojačanje. Naime, sutra će izabranicima Slavena Muse priključiti Anto Radeljić, nekadašnji stoper Zrinjskog, koji je posljednji angažman imao u redovima mađarskog Gyirmota.

Ovaj 26-godišnji stoper u Premijer ligi BiH nastupao je i za NK Vitez, a sa Zrinjskim je osvojio titulu prvaka u sezoni 2015/16.

Sigurno da će predstavljati veliko pojačanje za GOŠK, a sutra će potpisati ugovor na pola godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi