Granit Xhaka otkrio transfer Seada Kolašinca?
Foto: EPA

Igrač Arsenala na društvenim mrežama prati Seada

Granit Xhaka otkrio transfer Seada Kolašinca?

Nakon mnogobrojnih navoda koji sugerišu da je Arsenal došao do dogovora sa Seadom Kolašincem, koji bi kao slobodan igrač na ljeto trebao stići u londonski klub, sada je i veznjak Arsenala svojim potezom dodatno potkrijepio ovakve špekulacije.

Naime, navijači Arsenala imaju dodatni razlog za optimizam kada je u pitanju dovođenje bh. reprezentativca u ovaj klub. Granit Xhaka je nagovijestio da bi ovaj transfer uistinu mogao biti završena stvar kada je na Instagramu počeo pratiti Seada Kolašinca. 

Ovakav postupak Xhake na društvenim mrežama, u jeku glasina o transferu Seada Kolašinca, neki navijači Arsenala su shvatili kao potvrdu da je Sead počeo sklapati prijateljstva sa igračima Arsenala jer će upravo u ovom klubu nastaviti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi