Guzina: Tekstilac je zvao, ali još uvijek nema dogovora

Bivši fudbaler Borca za SportSport.ba

Guzina: Tekstilac je zvao, ali još uvijek nema dogovora

D. Vejo

Napadač Gedeon Guzina prije nekoliko dana okončao je jednogodišnju saradnju sa banjalučkim Borcem.

Nakon što mu je istekao ugovor, sjeo je sa čelnicima Velikana iz Platonove i otvoreno razgovarao o daljim ambicijama kako ličnim, tako i onim koje u glavi imaju čelnici Banjalučana.

Kockice se nisu posložile, pa su tako obje strane odlučile da je najbolje da saradnju okončaju kao ljudi. Ali, mladi centarfor nije dugo čekao.

Juče se pojavila informacija kako je njegov bivši klub zainteresovan ponovo da ga angažuje, a riječ je o Tekstilcu iz Dervente, koji ima ozbiljne namjere za narednu sezonu.

"Postoje razgovori sa Tekstilcem, ali još uvijek nije ništa konkretno dogovoreno. Vidjećemo, vrijeće će pokazati šta i gdje dalje", izjavio je za SportSport.ba napadač, Gedeon Guzina.

Prije Borca, Guzina je nastupao za zvorničku Drinu, Sutjesku iz Foče kao i za Tekstilac na čijoj se meti našao po drugi put.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi