Legendarni fudbaler bordo tima vjeruje u dobar rezultat

Hadžibegić: Vjerujem u Safeta i reprezentativce

Danas je u Sarajevu u hotelu Terme održana redovna Skupština N/FS BiH. Redovnoj Skupštini prisustvovao je i ambasador N/FS BiH Faruk Hadžibegić. 

Legendarni fudbaler bordo tima istakao je kako je svjestan težine grupe, ali i da naša reprezentacija ima kvalitet da se suprotstavi bilo kojem protivniku. 

"Nema razloga da nemamo atmosferu kakvu smo imali na kraju kvalifikacija. Safet je uradio ono što je trebao sa svojom ekipom na terenu. Navijači na tribinama, a Skupština je odradila svoj dio posla. Sada je najbolje da se u ovoj atmosferi spremimo za Svjetsko prvenstvo," rekao je Hadžibegić i dodao: 

"Imamo ekipu za respektovanje, kakav god da je protivnik na drugoj strani, bila to Argentina, ili neko drugi. Svjestan sam težine grupe, ali ja vjerujem u Safeta i vjerujem u našu reprezentaciju. Kada smo Safet i ja igrali Svjetsko prvenstvo bilo je drugačije. Vjerujem da stručni štab ima dovoljno iskustva da na najbolji način pripremi reprezentaciju," rekao je Hadžibegić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti