Hamzabegović i Salibašić pojačali Bratstvo

Dva nova fudbalera u Gračanici

Hamzabegović i Salibašić pojačali Bratstvo

Fudbaleri Bratstva iz Gračanice su se prošle sedmice pojavili na prozivci koju je zakazao trener Irfan Džindić, a u međuvremenu su u klub stigla i dva nova igrača.

Nakon Maida Jaganjca koji je stigao iz Radničkog, u Bratstvo su naknadno stigli Mirza Hamzabegović i Anel Salibašić. Hamzabegović je golman koji je u prošlosti već branio za klub iz Gračanice, dok je Anel Salibašić 26-godišnji veznjak koji stiže iz Gradine.

Salibašiću će to biti prvi angažman van Srebrenika  pošto je u svojoj karijeri igrao samo za Gradinu, čiji je bio i kapiten.

Bratstvo su nakon završetka prošle sezone napustili golmani Živković, Prljača i Ivkić te igrači Suljić, Prodanović, Zulčić, Kadrić i Pljevljak. Planirano je da trećeplasiani tim 1. lige Federacije Bosne i Hercegovine iz prošle sezone uskoro otputuje na pripreme na Vlašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.