Handžić raskinuo ugovor sa Rijekom

Bh. napadač napustio Rujevicu

Handžić raskinuo ugovor sa Rijekom

Bh. internacionalac Haris Handžić danas je raskinuo ugovor na HNK Rijeka, potvrđeno je na klupskoj stranici. 

Nekadašnji napadač Sarajeva nije otputovao sa Rijekom na pripreme i još ranije je bilo jasno da će napustiti Rujevicu, a između dvije strane danas je zvanično postignut dogovor o sporazumnom raskidu saradnje.

Handžić je proteklih dana trenirao odvojeno od ostatka seniorskog tima, a obzirom da novu sredinu još uvijek nije uspio pronaći, shvatio je da bi u slučaju ostanka njegov status bio velika nepoznanica. Na kraju je odlučeno da se raskine ugovor, što je ujedno najbolja opcija za obje strane. 

Za vrijeme provedeno u klubu Handžić se nije naigrao. U HNL-u je odigrao svega četiri utakmice i nije se upisivao u strijelce. 

Putem zvanične stranice Rijeka je Handžiću poželjela sreću u nastavku karijere. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi