Haris Duljević u izboru za igrača kola u Cvajti
Foto: Twitter/Dynamo Dresden

Prema portalu Liga-zwei.de

Haris Duljević u izboru za igrača kola u Cvajti

Nekadašnji kapiten FK Sarajevo pruža sve bolje partije u dresu Dynamo Dresdena, kluba u koji je stigao ovog ljeta, a još jedan dobar nastup u 2. Bundesligi je upisao proteklog vikenda.

Povremeni bh. reprezentativac je igrao zapaženu ulogu u jučerašnjoj gostujućoj pobjedi Dynamo Dresdena nad Ragensburgom. Duljević je briljirao u ofanzivnim zadacima, te je u nekoliko navrta sjajno razigrao svoje saigrače.

Svojom odličnom partijom je uspio zaraditi nominaciju za najboljeg igrača 6. kola 2. Bundeslige, u izboru koji organizuje njemački portal, specijalizovan za popularnu Cvajut, Liga-zwei.de.

Osim Harisa Duljevića među kandidatima za najboljeg igrača kola našli su se još i Marvin Ducksch (Kiel), Kevin Grosskreutz (Darmstadt), Mikael Ishak (Nirnberg) i Sonny Kittel (Ingolstadt).

Glasanje na portalu Liga-zwei.de je otvoreno do utorka, nakon čega će biti poznati i rezultati izbora za najboljeg igača 6. kola 2. Bundeslige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi