Hukić: Dočekali smo svoju priliku, a i imali smo više sreće

Hukić zadovoljan zbog prolaza

Hukić: Dočekali smo svoju priliku, a i imali smo više sreće

E. Škorić

Čelik je uspio da postigne gol u Vrapčićima, ostane neporažen i obezbijedi učešće u samoj završnici Kupa naše zemlje.

U Zenici je prije 14 dana susret Čelika i Veleža završen bez golova, dok je u Vrapčićima postignut po jedan gol s obje strane, što je naravno Zeničanima više odgovaralo.

Gol Semira Bajraktarevića u nastavku utakmice donio je Čeliku veliki plasman u polufinale, a prethodno su domaći vodili na poluvremenu golom Ševke Okića.

"Duel dvije podjednake ekipe, i po kvalitetu i po načinu igre. Mi smo čekali svoje prilike iz kontri i polukontri. Jednu smo uspjeli iskoristiti i na kraju smo zasluženo prošli dalje, iako smo danas imali više sreće od našeg protivnika", rekao je Nizah Hukić, trener Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti