Husić ostaje u Slobodi i poručuje: Idemo na titulu

Postignut dogovor sa gradskim vlastima

Husić ostaje u Slobodi i poručuje: Idemo na titulu

A. Beganović

Azmir Husić ostat će na mjestu predsjednika Slobode pošto je postignut dogovor između njega i tuzlanskih gradskih vlasti.

Za sve navijače Slobode, ali i ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu u našoj zemlji iz dalekih Sjedinjenih Američkih  Država stižu dobre vijesti.

Naime, čovjek koji je Slobodu vratio iz mrtvih, Azmir Husić, postigao je dogovor sa gradskim strukturama, te ću u ostati na mjestu predsjednika kluba, što je potvrdio za SportSport.ba.

"Napravili smo dogovor s gradom što je bio moj jedini cilj i sada otvoreno možemo reći da idemo na titulu", iz Sjedinjenih Američkih Dražava je za SportSport.ba istakao Husić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti