Ibišević optimista pred Latviju

Ibišević: Ako budemo na nivou u Latviji neće biti problema

Vedad Ibišević se među posljednjim priključio pripremama reprezentacije Bosne i Hercegovine pred nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i susret sa Latvijom u Rigi.

Vedo je prvo komentarisao poraz njegovog Stuttgarta u finalu DFB Kupa od Bayerna.

"Malo još ima umora od utakmice, ali generalno dobro raspoloženje. Nisam razočaran, odigrali smo dobru utakmicu u skladu sa našim mogućnostima. Bayern je ipak bolja ekipa", rekao je Vedo za početak.

Ibišević je potom istakao i da će utakmica u Rigi biti teška, ali da ako budu svi na pravom nivou, neće biti problema.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Sigurno da nije bezazlena. Drago mi je da vlada dobra atmosfera i da ima doza opreza. Biće teška utakmica, ali ako budemo na svom nivou i ako uspijemo u tome neće biti problema", rekao je Ibišević, te dodaje da reprezentacija može slaviti i bez Misimovića.

"Miske je jako bitan igrač i pomogao bi nam puno da je tu. Međutim, vidjeli smo i prije da možemo kada smo igrali bez Seje, Pjanića. Moramo sada smoći snage, moramo igrati bez njega. Sada će biti druga utakmica. Teško je gledati na isto na utakmicu u Zenici i ovu što slijedi", rekao je Ibišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.