Igor Žuržinov pojačava Jedinstvo?

Potvrdio pregovore s Bišćanima

Igor Žuržinov pojačava Jedinstvo?

Iskusni 33-godišnji srbijanski internacionalac, Igor Žuržinov, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u bihaćkom Jedinstvu.

Žuržinov je u izjavi za SportSport.ba potvrdio pregovore sa timom iz Bihaća, a njegov dolazak trebao bi biti ozvaničen već danas kada bi se trebao pojaviti na treningu.

„Istina je da sam u pregovorima sa Jedinstvom, ali još ništa nije skroz dogovoreno. Vjerovatno ću se danas pojaviti na treningu u Bihaću“, kazao nam je Žuržinov.

Podsjetimo, ovaj fudbaler je dugo nosio dres Zrinjskog, za koji je skupio čak 182 nastupa, a u svojoj karijeri još je igrao za Pančevo i Istru 1961.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.