Igrač koji simpatiše Šešelja ima novi klub u BiH

Prvo pojačanje

Igrač koji simpatiše Šešelja ima novi klub u BiH

O. Lekić

Vladimir Radović, fudbaler koji je 2015. godine dospio u centar pažnje zbog majice s likom Vojislava Šešelja, pronašao je novi klub u Bosni i Hercegovini.

Fudbaler iz Foče je, naime, postao poznat kada se na treningu FK Goražde pojavio u majici s likom četničkog vojvode Šešelja, a odmah nakon toga klub je raskinuo ugovor s njim zbog narušavanja klupske discipline i samog ugleda.

Nepromišljeni potez je Radovića u međuvremenu koštao i angažmana u Zmaju iz Makarske, nakon što su nadležni organi odbili njegov zahtjev za izdavanje radne dozvole, a potragu za novim angažmanom je okončao potpisom za Drinu HE. 

Višegrađani, koji će se naredne sezone takmičiti u Drugoj ligi Republike Srpske (Istok), doveli su Radovića iz susjedne Foče kao prvo ovoljetno pojačanje. Prethodno je Radović nastupao za Sutjesku, Proleter, Radnički i Goražde. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi