Igrači Širokog Brijega znali su proslaviti prolaz u finale

Deklasirali Željezničar na Grbavici

Igrači Širokog Brijega znali su proslaviti prolaz u finale

S. Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega večeras su u revanš susretu polufinala Kupa BiH deklasirali Željezničar sa 3:0, te očitali Plavima pravu nogometnu lekciju pred njihovim navijačima.

Već nakon 12. minuta tim sa Pecare imao je 2:0, te je bilo jasno da će izabranici Gorana Sablića izboriti finale u kojem ih očekuje dvomeč sa Sarajevom. 

Nakon utakmice igrači Širokog Brijega slavili su veliku pobjedu, te zaradili zaslužene ovacije domaćih navijača, a slavlje se nastavilo u svlačionici gdje je nastala prava "ludnica".

Pjevalo su se pobjedničke pjesme, a treba istaći da se u Širokom Brijegu sprema doček najvjernijih navijača. Nema sumnje da će biti veselo, a kako je sve izgledao u svlačionici na Grbavici zaista vrijedi pogledati...



Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi