Igračice Želje poražene rezultatom 16:1

Ženska Premijer liga, 1. kolo

Igračice Želje poražene rezultatom 16:1

E. Škorić

U vikendu iza nas odigrane su tri utakmice prvog kola Premijer lige BiH za nogometašice.

Najteži poraz, i to ubjedljivo, doživile su igračice Željezničara, koje su poražene rezultatom 16:1 od Mladosti u Nević Polju.

Tatjana Stanić postigla je četiri gola, po tri su postigle Ivona Palinić i Ermina Abdaković, dva je postigla Josipa Strukar, a po jedan Ulmija Lužić, Naida Jusić i Iva Turić.  Samira Goretić, igračica Želje, postigla je jedan autogol.

Jedini gol za gošće iz Bosanske Krupe postigla je Naida Šutković.

Gradina je u Srebreniku odigrala 1:1 s Modričom. Marija Milićević je spasila gošće poraza golom u 88. minuti, a Gradina je prethodno povela golom Rabije Kešetović u 35. minuti. Spomenimo i da je Maksida Islamović je dobila kod Gradine crveni karton u 37. minuti. 

Radnik je s minimalnih 1:0 savladao Čelik. Milica Jović je u 71. postigla gol odluke. Duel Banja Luke i SFK 2000 je odgođen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.